top of page

INFORMACIÓ SOBRE SISTEMA DE CADIRES I RESERVA

1.- El Moros i Cristians de Pego posen a disposició cadires al llarg de tot el recorregut de forma gratuïta. Les cadires estan numerades i cal retirar invitació prèvia gratuïta. 

 

2.- Aquest any les entrades es poden tramitar online, tan sols caldrà introduir les dades personals i finalitzar la comanda per rebre les entrades al vostre correu electrònic.

 

3.- Aquelles persones majors que necessiten ajuda per a tramitar les entrades a la web es podran dirigir al punt de recollida oficial serà a la Copisteria ‘A tot color, Gent d’Ací’, situada al C/ St. Agustí

 

4.- Per al dissabte 25 de juny: Les cadires estaran distribuïdes en 4 zones que podeu veure al plànol: Plaça Mercat (blau), Ajuntament-Pl. Mayorazgo Cendra (verd), C/St. Agustí (roig)  i Pla de la Font (groc). 

 

5.- Per a l’Ambaixada del divendres 24 de juny i entrada jove del diumenge 26 sols hi haurà cadires a les grades ubicades al Pla de la Font (que també cal retirar invitacions prèvies). 

 

6.- El dia de l’entrada caldrà que mostreu les vostres invitacions numerades als acomodadors que allí trobareu perquè vos indiquen quina és la vostra cadira. 

 

7.- Cada persona podrà recollir un màxim de 2 entrades per dia. Passats 30 minuts de l’inici de l’entrada en el punt on es troba la vostra cadira, si no heu ocupat la vostra cadira, perdreu l’ús d’aquesta i l'organització podrà donar la cadira al públic que allí s'ho trobe. 

ENTRADES PER A L'AMBAIXADA - DIVENDRES 23 DE JUNY

Per a l'Ambaixada sols hi ha disponibles entrades a les Grades del Pla de la Font.

 

El número de seients que ixen a disposició del públic general els seients lliures després de posar a disposició les cadires als festers i les festeres que formen part de l'Entrada i que tenen seients reservats per a elles i ells. 

CLICA SOBRE EL PLÀNOL PER RESERVAR LES TEUES ENTRADES 

CADIRES PEGO 24 JUNY 2023 (4).png

ENTRADES PER A L'ENTRADA GRAN - DISSABTE 24 DE JUNY

Consulta el plànols i selecciona quin sector t'interessa més. 

CADIRES PEGO 24 JUNY 2023.png
CADIRES PEGO 24 JUNY 2023 (3).png
CADIRES PEGO 24 JUNY 2023 (4).png
ON ESTAN LES CÀBILES PEGOLINES?
bottom of page