top of page
silla-garrotxa-blanca.jpg
silla-garrotxa-blanca.jpg
silla-garrotxa-blanca.jpg
silla-garrotxa-blanca.jpg
silla-garrotxa-blanca.jpg
silla-garrotxa-blanca.jpg
silla-garrotxa-blanca.jpg
silla-garrotxa-blanca.jpg

INFORMACIÓ SOBRE SISTEMA DE CADIRES I RESERVA

DIVENDRES 28 DE JUNY: Grades per a l'Ambaixada

1. Per al públic general: L'organització posa per a venda 349 localitats de les quals se'n reserven 7 per a persones amb mobilitat reduïda i 80 per a posar a la venda el mateix dia de l'Ambaixada amb un preu unitari de 5€.

 

2. Per als festers i les festeres: Accediran a les grades a través de les invitacions que la Junta Central de Moros i Cristians farà arribar als caps de filà. Aquest any els accessos estan ben delimitats i caldrà presentar a l'accés, les entrades facilitades impreses per llegir el codi QR corresponent.

3. Tant per al públic com per al col·lectiu fester, cal seguir les indicacions dels acomodadors i acomodadores, ja que hi haurà zones delimitades per als festers i les festeres i altres zones habilitades per a públic general.

4. Entrades NUMERADES. Cada persona buscarà la localitat numerada que vindrà marcada a la seua entrada. L'organització es reserva el dret d'admissió en cas de comportaments inadequats.

GRADES AMBAIXADA 

GRADES AMBAIXADA.png

DISSABTE 29 DE JUNY: Cadires per a l'Entrada Gran

1. L'organització disposa d'un total de 1.977 localitats distribuïdes en les següents zones del poble: Plaça del Mercat, Plaça Ajuntament, Plaça Mayorazgo Cendra, C/ Sant Agustí i grades del Pla de la Font. 

2. El preu unitari per localitat en cadires serà de 5 euros, tant de forma anticipada com de venda el mateix dia.  Mentre que a les grades el preu serà de 3 €. 

3. L'organització es reserva un 25 % de les entrades de venda el mateix dia, ubicades a la Plaça Mayorazgo Cendra i a les grades, que estaran a disposició per comprar el mateix dia de l'entrada a peu de carrer. Així com zones habilitades específicament per a persones amb mobilitat reduïda. 

4. El dia de l'entrada l'organització disposa de persones administradores de les cadires a les quals s'haurà de fer cas en tot moment i comprovaran les entrades venudes on line. 

5. Entrades NUMERADES. Cada persona buscarà la localitat numerada que vindrà marcada a la seua entrada. L'organització es reserva el dret d'admissió en cas de comportaments inadequats.

6. Les cadires estan disposades a la part de baix del carrer, deixant lliures les voreres a disposició del veïnat. **PROHIBICIÓ SOLS A la Plaça Mayorazgo Cendra= NO es podrà posar cap cadira que no siga de l'organització per tema d'espais i maniobrabilitat de les carrosses. I a la vorera de la Plaça del Mercat, al costat de la Residència, on hi hauran dues files de cadires.

7. La venda el mateix dia i l'accés a les cadires serà el dissabte 29 de juny a les 18.00h. Obligatori portar l'entrada comprada online.

SECTORS I DISTRIBUCIÓ DE LES LOCALITATS

cadires verticals 2024 (2).png

COMPRA ON-LINE CLICA A CONTINUACIÓ

cadires verticals 2024 (3).png

DIUMENGE 30 DE JUNY: Grades per a l'Entrada Jove

L'accés a les grades és lliure i ilimitat fins completar l'aforament. 

Desfilada infantil 2019-49.jpg
ON ESTAN LES CÀBILES PEGOLINES?
bottom of page