top of page

La Junta Coordinadora i la Junta de Caps de Filà consensuen l'aplaçament dels Actes del Mig Any 2022

PEGO 13/01/2022


Pel present comunicat la Junta Central de Moros i Cristians informa sobre la decisió presa en la sessió extraordinària que es va mantindre el dimecres 12 de gener de 2022 amb els representants de totes les filades.


En la reunió es va parlar sobre les informacions que l’Ajuntament té sobre la situació pandèmica al nostre municipi, en la que tenim una incidència acumulada de 3.019, amb 306 positius actius en 14 dies i a l’espera que aquesta setmana i la propera encara puguen aumentar aquestes xifres. Amb la previsió, segons les informacions de l'Hospital Marina Salut, que hagem d’esperar que a febrer comence a baixar la corba de contagis durant 3 o 4 setmanes, resulta molt complicat i inviable realitzar els actes del Mig Any previstos per al 29 de gener.



Per això i en un clar exercici de responsabilitat col·lectiva i de salut pública, la Junta Coordinadora de Moros i Cristians i totes les filades de Pego, unànimement, van aprovar posposar la realització dels Actes del Mig Any 2022 sense data per veure com evoluciona la pandèmia.


Així doncs també s’aprovà una nova reunió extraordinària dels caps de filà per al proper dimecres 16 de febrer, on s’estudiarà de nou l'evolució Covid-19 i es decidirà finalment que fer amb els Actes del Mig Any i la viabilitat de realitzar-los en una data alternativa com una festa commemorativa, amb una clara intenció: mantenir la il·lusió i l’esperança d’un col·lectiu fester molt tocat per aquesta crisi sanitària.


Aprofitem per demanar responsabilitat a totes i tots els festers i encoratjar-los a que ens ajuden en aquest últim esforç, tot esperant que valga la pena i aquesta situació s’acabe el més ràpid possible.


A Pego, a 13 de gener del 2022

La Junta Coordinadora i les filades de Moros i Cristians de Pego.





445 visualizaciones0 comentarios
bottom of page